Rólunk

A Tulip Garden Panzió Kékcse és Szabolcsveresmart települések között, a Rétközi-tó közvetlen közelében helyezkedik el. Kékcse Vörösmarty úton keresztül, a településtáblát elhagyva 500 méter múlva az út bal oldalán találjuk a szálláshelyet.

A panzió, mely 12 szobával rendelkezik, 2020-21-ben komplex felújításon ment keresztül.

A vendégek túrázhatnak és kerékpározhatnak a közelben, vagy lazíthatnak a kertben. De  felkereshetik az AQUACINEMA Strand -és Wellnesfürdöt, vagy a CINEMAQUA Film -és Naturparkot, de megnézhetik a Rétközi-tó lenyűgöző floráját és faunáját, vagy aktivan kapcsolódhatnak ki a Leveleki-Vizicentrumban. 

A Nyíregyházi Állatpark 46 km-re, a Sárospataki Rákóczi-vár pedig 47 km-re, míg a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark 51 km-re található. De csillagtúrában felfedezhető a teljesség igénye nélkül: Szatmárcseke ( Kölcsey Ferenc emlékmúzeum és a Csónakos fejfás temető ),  Nagyar ( Luby-kastély és rózsakert ), Túristvándi ( Vizimalom ), Penyige  ( Lekvárium ), Csaroda ( református templom és fa harangláb ), Tákos ( " mezitlábas Notre Dame ), vagy Máriapócs ( Kegytemplom )  

A legközelebbi repülőtér Debrecen 105 km-re lévő nemzetközi repülőtere. Záhony-Csap  ( Ukrajna ) határátkelőhely 23. km, Pácin-Nagykövesd ( Szlovákia ) 30 km., Csengersima- Pete ( Románia: 78 km ).