Bucka-Land

Bucka-Land

Egyedi élményt nyújtó helyszínek, mesés élmények és különleges kalandok várnak a Rétközi tó lenyűgöző világában. Egy hely a természet ölelésében, ahol valóban kapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

Érdemes kilátogatni, keresni egy tűzrakóhelyet és bográcsozni egy hatalmasat a haverokkal, mely közben elétek tárul a tó gyönyörű állat faunája, mely igazán ritka, a rétközben fellelhető madárfajokkal teheti még csodásabbá az itt tartózkodásotok ideje alatt a kirándulást.

A 400 hektáros vízfelület lehetőséget biztosít arra, hogy minden horgászmódszerrel eredményesen tudjunk horgászni. Különálló bojlis tavuk árammal, stégekkel, és vízvételi lehetőséggel ellátott horgászhelyekkel várja vendégeit, míg a csónakos pergető horgászok egyedülálló élményekkel gazdagodhatnak egy ekkora vízfelület felfedezése során. Jegytípusainkról és a horgászat feltételeiről a Rétközi-tó facebook oldalán valamint az ott található elérhetőségeken tájékozódhatnak.

A Rétközi-tó a partról is csodálatos látványt nyújt, még szebb azonban, ha a vízről hajókázás közben tekinthetjük meg. Tovább növeli az élményt, ha mindezt kedvező időjárási körülmények között a naplementét megelőző egy órában tesszük meg.